Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Euro 2012: Αφιέρωμα στην Ελλάδα


Η ιστοσελίδα twohundredpercent.net έχει εκτενές αφιέρωμα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Για την ιστορία, την ομάδα, τον προπονητή, αλλά και την κριτική που θα ασκήσουν τα αγγλικά Μέσα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας γράφει η ιστοσελίδα twohundredpercent.net σε ένα από τα αφιερώματά της για τα τελικά του EURO 2012.


Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η ιστορία: «Ύστερα από αρκετά χρόνια όπου δεν μπορούσε να πρωταγωνιστήσει ο Γερμανός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ οδήγησε την Ελλάδα στα τελικά του Euro 2004 στην Πορτογαλία και πήρε ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα. Η Ελλάδα κέρδισε τη διοργανώτρια χώρα δύο φορές, τη Γαλλία και την Τσεχία για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά από τότε απέτυχε να έχει άλλη επιτυχία. Απέτυχε να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2006 και το 2008 βρέθηκε στο πρώτο γκρουπ του Euro λόγω της κατάκτησής της. Στα προκριματικά πήρε τα δέκα από τα 12 παιχνίδια της και είχε προβάδισμα επτά πόντων από τους διώκτες της. Στα τελικά όμως, δεν κατάφερε να επαναλάβει κάτι σπουδαίο. Για το Μουντιάλ του 2010, στα μπαράζ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουκρανίας. Εκεί πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στο Μουντιάλ, έχοντας δύο ήττες από Κορέα και Αργεντινή που την έφερε στην 3η θέση και επέστρεψε νωρίς σπίτι της».

Η ομάδα: «Στα προκριματικά της διοργάνωσης η Ελλάδα δεν ήταν θεαματική, έχοντας κερδίσει επτά παιχνίδια και τρεις ισοπαλίες στα δέκα της παιχνίδια. Πήρε τέσσερις βαθμούς απέναντι στην Κροατία και απέδειξε την ανωτερότητά της. Το πρόβλημά της, ήταν το σκοράρισμα. Πέτυχε μόλις 14 τέρματα στα δέκα της παιχνίδια. Οι περισσότεροι που περιμένουν κλήσεις αναμένεται να είναι μία μίξη νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος της Σάλκε.

Ο προπονητής: «Η αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ από το πόστο του μετά το Μουντιάλ του 2010, ήταν το τέλος εποχής για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την ομοσπονδία να έχει ως ιδανικό αντικαταστάτη τον Πορτογάλο, Φερνάντο Σάντος ο οποίος έχει βρεθεί σε αρκετούς πάγκους ελληνικών ομάδων. Η μεγαλύτερή του επιτυχία, είναι η τριετία τίτλων με την Πόρτο από το 1999-2001. Ο Σάντος, ανανέωσε ήδη τη συνεργασία του μέχρι το 2014.

Τι θα πουν τα αγγλικά Μέσα: «Θα προσπαθήσουν να πάρουν τα μυαλά των Ελλήνων από την οικονομική κρίση» ή «2004, 2004, 2004» ή «Ελληνική τραγωδία (σε περίπτωση που αποτύχει)», «Κανένας από αυτούς δεν παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Πόσο καλοί να είναι», είναι μερικοί από τους τίτλους που προβλέπει το δημοσίευμα.



Η επίσημη σελίδα της uefa για το euro 2012

http://www.uefa.com/uefaeuro/index.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου