Ads 468x60px

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Οι υποψήφιοι στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Ο Βασίλης Σπανούλης διεκδικεί από τον Ηλία Ηλιάδη και τον Σπύρο Γιαννιώτη τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2012. Δείτε τους υποψήφιους σε όλες τις βασικές κατηγορίες.

Άρωμα... μπασκετικού Ολυμπιακού και Ολυμπιακών Αγώνων έχουν οι υποψηφιότητες των κορυφαίων εκπροσώπων του αθλητισμού στη χώρα μας το 2012.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς φιγουράρουν σε όλες τις βασικές κατηγορίες.

Ο Σπανούλης διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στα βραβεία των κορυφαίων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) από τον περσινό νικητή Σπύρο Γιαννιώτη και τον χάλκινο Ολυμπιονίκη, Ηλία Ηλιάδη.

Στην κατηγορία των γυναικών η Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα αναμετράται με τη χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου και την πρωταθλήτρια της ενόργανης, Βάσω Μιλλούση, η οποία πήρε την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη στη δοκό ισορροπίας το 2012.

Ο Ολυμπιακός φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί στην κατηγορία για την καλύτερη ομάδα. Το δίδυμο των Αλεξάνδρας Τσιάβου και Χριστίνας Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών απειλεί τους "ερυθρόλευκους" και την τριάδα συμπληρώνει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο κορυφαίος προπονητής το 2011, Φερνάντο Σάντος υπερασπίζεται τον τίτλο του με αντιπάλους τον Ίβκοβιτς και τον αρχιπροπονητή της εθνικής ομάδας κωπηλασίας, Τζιοβάνι Ποστιλιόνε.

Ο Διομήδης Άργους, η πρώτη ομάδα χάντμπολ που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο και ο προπονητής του, Δημήτρης Δημητρούλιας δεν κατάφεραν να "χωρέσουν" στην τελική τριάδα και έμειναν και στις δύο περιπτώσεις στην τέταρτη θέση.

Τέλος, τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία διεκδικούν ο κολυμβητής Αριστείδης Μακροδημήτρης και οι χρυσοί Ολυμπιονίκες στο μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Νίκος Πανανός.

Η συναθλήτρια τους, Μαρία Ελένη Κορδαλή, η Ανθή Καραγιάννη και η Μαρία Σταματουλά είναι υποψήφιες στις γυναίκες.

http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου